Flytec Balloon 4:Details/nl

From Manuals - Volirium
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Flytec Balloon 4:Details and the translation is 100% complete.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands
<<< Menu overview
Contents
Mounting >>>


Aanvullende informatie

Onderhoud

De Flytec Balloon 4 is een gevoelig instrument – ga er zachthandig mee om. Berg de vario altijd op in de meegeleverde beschermzak wanneer je hem niet gebruikt, en maak hem alleen droog met een schone, lichtvochtige doek. Stel de Flytec Balloon 4 nooit bloot aan hoge temperaturen, water of mechanische krachten.

Reset

Wanneer je Flytec Balloon 4 vastloopt, kan je een harde reset uitvoeren door de batterijen voor 5 minutes te verwijderen voordat je ze terugplaatst en het toestel opnieuw start.

Contact met water

De Flytec Balloon 4 is niet waterbestendig! Blootstellen aan water of welke vloeibare substantie dan ook, veroorzaakt serieuze schade. Wanneer je Flytec Balloon 4 nat geworden is, verwijder dan direct de batterijen om verdere schade te voorkomen. Wanneer je Flytec Balloon 4 in aanraking kwam met zout water, spoel het dan in warm, schoon, vers water. Droog je Flytec Balloon 4 zorgvuldig en retourneer het aan je dealer of rechtstreeks aan Volirium voor onderhoud.

Garantie

Volirium biedt 2 jaar beperkte garantie op alle instrumenten, voor alle fabricagefouten. Om zeker te zijn dat we deze garantie op de juiste wijze hanteren, dien je je aankoopbewijs of factuur mee te sturen met je toestel.

Reparaties

Varios leven een zwaar bestaan, en hoe robuust we ze ook bouwen, ze kunnen nog altijd stuk gaan. Maar het ontwerp van de Flytec Balloon 4 is zo dat reparaties mogelijk zijn. Onze wereldwijde reparatie partners doen hun best om te repareren wat gerepareerd kan worden, ongeacht de leeftijd of garantiestatus van je toestel.
Wanneer je je toestel naar de fabriek in Zwitserland stuurt, volg dan deze instructies zorgvuldig.

Technische ondersteuning

Alle vragen kan je richten aan je dealer, of rechtstreeks aan Volirium via onze website of via e-mail op support@volirium.com.


<<< Menu overview
Contents
Mounting >>>